2007. július 10.

Ars poetica

Miközben mindannyian a saját életünk rendezgetésével vagyunk elfoglalva, olykor olyan hihetetlen bűnök mellett megyünk el, olyan visszataszító fertőn lépünk át félrefordított fejjel, amilyet még elképzelni is rossz.
Úgy érezzük, hogy mi kimaradhatunk ezekből a dolgokból, minket nem érinthetnek, pedig valójában minden bűn egyesével sújtja egész társadalmunkat is.
Kiemelten veszélyes a jövőre minden, ami gyermekeinket, a jövő felnőtteit veszélyezteti.
Ezért kell közösen harcolnunk azok ellen, akik elvesztették az emberiességük szikráját is, és évszázados morális parancsokat sértenek meg.
A pedofilok elcsábítják, sokszor megerőszakolják a védtelen kislányok és kisfiúkat, közben pedig köztünk élnek: átlagemberként vásárolnak a boltban, moziba mennek, sőt a televízióban szerepelnek.
Miközben az óvodába kísérjük a legdrágább kincsünket, ők egy bokorból figyelnek, később pedig bátrabbak és veszélyesebbek lesznek.
Az internet arctalansága, anonimitása, melegágya a beteg elméknek.
Egy pedofil támadása olykor a gyermek halálával végződik, de mindig maradandó lelki károsodással.
Ezt a bűnt a rendőrségünk nem üldözheti eléggé: az ajánlatok, a szexképek küldése, sőt a gyermek fölkeresése nem bűn, és addig nem léphet közbe az igazságszolgáltatás - a jelenlegi hatályos törvények miatt - míg meg nem történik a baj.
Néhányan (jó néhányan!) nem akarjuk annyiban hagyni a dolgot!

Hadat üzenünk a pedofiloknak, reszketni akarjuk látni őket, mert a törvény most őket védi, de minket az erkölcs és moralitás felsőbb utasításai vezetnek, így a megfelelő eszközöket hajlandóak vagyunk használni a gyermekrontók ellen.
Megkeressük, és átadjuk őket a rendőrségnek.

Az oldalunkon folyamatosan pellengérre kerülnek ezek a pedofilok, ők pedig a szégyenfalra arcukkal, nevükkel kerülnek ki, mert ilyen bűnösöket nem illet meg más.
Minket, gyermekeinket féltőket illet meg az, hogy megtudjuk: kitől kell félteni gyermekeinket.

Megalakult hát a Pedofilkommandó, melynek tagjai elszántan küzdenek a hazai pedofilhálózatok ellen.
A jelmondatunk rövid, de mindent elmond: PEDOFIL, RESZKESS!

33 megjegyzés:

Névtelen írta...

Tisztelt szerkesztők!

Elfogadtok kritikát is, vagy csak helyeslést?

Csak egy példa: már a "pedofil" szót is helytelenül használjátok. Nézzetek utána a pontos fogalmaknak. Szívesen segítek.

A másik a cél: alapvetően rosszul közelítitek meg a dolgokat. A fenyegetés nem segít, csak további erőszakot szül. Pedofil hajlamúból meg nem lesz kevesebb, csak jobban fognak rejtőzködni.

A pedofil hajlamúak segítséget igényelnének, de csak akkor képesek erre, ha nem érzik magukat fenyegetve. A ti honlapotok ebben a formában a fenyegetettségüket növeli, így az egész fordítva sül el.

pedofilkommandó írta...

Gratulálok, hogy névtelenül a pedofilokat véded. Mit kellene tenni? Semmit? Azt már te megtetted, most mi jövünk.

Névtelen írta...

Miért helytelen a pedofil szóhasználat?

Névtelen írta...

Kedves Pedofilkommandó!

Én írtam az első postot ide.

Épp azért írok névtelenül, mert ti és a hozzátok hasonlóak ilyen fenyegetően léptek fel a pedofilok ellen. Mit gondoltál, kirakom neked a címemet és a telefonszámomat is?

Én azokat a pedofilokat védem, akik nem ártanak senkinek, akik nem molesztálják a gyerekeket. Akiket te a szóhasználatoddal egy kalap alá vettél a bűnözőkkel.

Névtelen írta...

Kedves Szabadmadarak!

Azért helytelen, mert a pedofil semmi mást nem jelent, mint olyan embert, aki szexuálisan vonzódik serdületlen gyerekekhez.

(A tudomány mai állása szerint ez betegség.)

Nem jelent molesztálót, se képletöltögetőt, se egyéb bűnözőt.

pedofilkommandó írta...

Kedves esz té!
Hamarabb tudtuk a nicked mint te...
http://www.jogiforum.hu/forum/21/2501.2.0
Egyszerű következtetés...különben a hozzászólásaid alapján,
meg amennyiben nem vigyorogsz a kamera másik oldalán egy 12 éves kislányra, addig nem fenyeget az a veszély, hogy kirakjanak...

Nem magyaráznád el nekünk, hogy ha a pedofil egy olyan személyt takar aki vonzódik a gyerekekhez, akkor hogy nevezik orvosilag azt az embert aki meg is rontja a gyerekeket?

Valamint, ha te azokat véded akik csak a filmeket nézik, de a valóságban egy célszemélyen nem követnek el semmit, akkor benned van a hiba.
Ugyanis a vágya egy ilyen pedofilnak, előbb-utóbb kikivánkozik belőle.
Miért zavar, hogy egy kalap alatt vannak? Azért vannak egy kalap alatt, mert a ferdehajlamuk egy és ugyanaz.
Csak az egyik súlyosabb bűncselekményt követett el.

Még valami, mit értesz az alatt, hogy:"mert ti és a HOZZÁTOK HASONLÓAK"
Kik a hozzánk hasonlók?

Névtelen írta...

Örülök, hogy tudod használni a google-t. A nickemről talán ennyit.

Most pedig jön a tájékoztatás részedre: orvosilag csak azt a személyt nevezik meg, aki szexuálisan vonzódik gyerekekhez. Ő a pedofil. Egy gyerek megrontása pedig bűnügyi téma. Ha alapszinten olvastál volna kriminalisztikai témájú cikkeket, akkor tudnád, hogy az, aki gyereket ront meg az esetek nagy részében egyáltalán nem vonzódik gyerekhez szexuálisan (azaz nem pedofil), csak a gerjedelmét éli ki az épp kéznél levő gyereken. Mert hatalma van fölötte. Ellenben azon emberek nagy része, aki orvosi értelemben pedofil, soha egy ujjal sem nyűl gyerekekhez. Rájuk nézve a ti oktalan pedofilüldözésetek rendkívül sértő.

Miért nem lehet azt mondani, hogy ti a gyerekmolesztálókat akarjátok üldözni?

A tisztességes pedofilok így is félelemben élnek. Pedig ha nem kellene félniük, akkor nagyobb eséllyel fordulnának orvoshoz. A fenyegetettség, a félelem viszont lelki labilitást idéz elő, és ugye nem kell mondanom, hogy egy lelkileg labilis ember könnyebben követ el bűnt, mint aki stabil?

Ezért mondtam, hogy az akciótok fordítva sül el: ettől nem lesz kevesebb a bűnöző, csak több.

Hozzátok hasonló: aki ugyanolyan bután keveri a dolgokat, mint ti.

Ilyen alapon pl. buzizni is lehetne ezerrel, mert a melegek közt is vannak bűnözők.

pedofilkommandó írta...

Szavakon lovagolni az új értelmiség fegyvere: legyen minden politikailag korrekt, ne bántsunk meg senkit, inkább ne is tegyünk semmit.
Mi nem akarunk politikailag korrektek lenni, és minket nem érdekel, ha bárki megbántódik. A kitűzőtt célunk, amely szerint pusztán a gyermekkel való közösülés előkészületét, az iránta tett lépéseket is büntetni kell, egyszerűen kristálytiszta.
Aki azért kezdi ki, mert orvosilag helytelenül használunk egy szót, az nem tiszta. A közérthetőség a célunk, mert mindenkihez szólunk, mi nem magas lóról beszélünk, hanem a társadalom átlagembereiért is harcolunk, akik szerint a pedofil az csak pedofil, függetlenül attól, hogy milyen eufemizmussal nevezzük meg.
A továbbiakban próbálunk figyelni az ilyen finomságokra, bár nem akarjuk elhinni, hogy Te magad valóban ekkora problémának látod ezt. Ha nem, akkor kérdés, hogy miért akarod megnehezíteni a munkádat. Ha viszont igen, és jobbító szándékkal írtál, azt nagyon köszönjük, megpróbáljuk megfelelően megfogadni.

Pedofilkommandó Parancsnokság

pedofilkommandó írta...

eszté: ez nem linkfal.
Ha meg arra építesz oldalt, hogy egy meglévő fórumot kritizálj azzal a saját szegénységi bizonyítványodat teszed fel.

Itt válaszolok a blogodban írtakra, amiket már itt is felvetettél.
Hiába az, hogy számodra a pedofília nem jelent egyet a molesztáló nagykorúval, a többségnek mégis egyet jelent.

Tényleg azt akarod hogy most harcoljunk azért, hogy az emberekben tudatosítsuk azt, hogy a pedofil az csak azokat takarja akik vonzódnak a serdületlenekhez?
És mikor mindenki tudomásúl vette akkor harcoljunk azok ellen akik gyermekeinket molesztálják?!

Akkor fülelj ide: A hivatalos álláspontunk az, hogy a sima pedofilok ellen is harcolunk.
Mert a vonzódását bármikor megvalósíthatja.

Csak játszunk el kicsit a gondolatokkal.

Egy ilyen pedofil, aki 'csak' vonzódik a serdületlenekhez, néz egy olyan perverz videót, amit olyan zaklatók vettek fel akik elrabotak egy kiskorút, akaratán kívül megerőszakolták, és utána talán meg is öltek.
És ő erre élvez.
Nem véletlenül bünteti a törvény a pedofil videókat.

Tehát ez az egyik okunk a sokból amiért a pedofil a többségnek (és nekünk is) egyet jelent egy molesztálóval.
Mert ha a 'csak pedofil' nem keresne, akkor nem készítenének ilyen filmet. Vagy legalábbis nem lehetne a neten megvenni.

Névtelen írta...

Olvasgattam...
Szóval, én teljesen egyetértek azzal amit csináltok..., ha emailban fenyegetőzik valaki, az fenyegetés, akkor aki interneten keresztül zaklat, molesztál, vagy ajánlatot tesz az nem bűn?
Mellesleg olvastam itt a "tisztességes pedofil"-okról, igen ez olyan lehet mint egy "tisztességes nekrofil", végülis az sem árt senki élőnek :D...
Lehet hogy én vagyok túlzottan konzervatív és maradi, de azthiszem ,hogy minden szexuálisan abberált k*csög megérdemli, hogy az egész világ tudja milyen mocsokságokat csinál unalmas perceiben.

Névtelen írta...

Ezek ti vagytok?

http://www.nlcafe.hu/forumkifejt.php?forumid=157172

pedofilkommandó írta...

esz té: Nem, valaki a nevünkben toboroz. Szükségünk van segítőkre, így köszönettel veszünk minden hasonlót.

Parancsnokság

Névtelen írta...

Hát, ti tudjátok. Én nem nevezném segítőnek.

Ha volt értelme az ügyeteknek, ezek a "segítők" majd tönkreteszik. Igazi küldetéstudatos az ürge.

Névtelen írta...

"Csak játszunk el kicsit a gondolatokkal.

Egy ilyen pedofil, aki 'csak' vonzódik a serdületlenekhez, néz egy olyan perverz videót, amit olyan zaklatók vettek fel akik elrabotak egy kiskorút, akaratán kívül megerőszakolták, és utána talán meg is öltek.
És ő erre élvez."

Eljátszhatsz a gondolataiddal, de ezek a te előítéleteid, sztereotípiáid. Egy átlagos pedofil egyáltalán nem néz gyerekpornót.

Névtelen írta...

Megengedsz egy kérdést, parancsnokom?

Ha a gyerekednek majd pedofil hajlamai lesznek, mit gondolsz, lesz mersze megbeszélni veled a problémáját? És te hogyan fogsz reagálni?

pedofilkommandó írta...

Kedves eszté!

Vajon honnan tudod, hogy egy pedofil mit szokott és mit nem?

Akkor mit csinál egy pedofil? Otthon ül, és tizenévesekre vágyakozva rejszol, mindenféle vizuális segítség nélkül...?

Vedd már magad észre...

Névtelen írta...

Üdv.
Mindenekelőtt én is még az elején leszögezném, hogy nem vagyok se pedofil, se homokos, és másféle szexuális aberrációban sem szenvedek. Egyik pártnak se vagyok tagja nem szimpatizálok egyikkel sem mert egyik se az ország érdekeit tartja szem előtt.. Nem akarok senkit se védeni és senkit sem elitélni.
Viszont ha a pedofíliát betegségnek tekintik, akkor miért üldözik -a betegeket üldözni kell?! Ha pedig üldözik, mert üldözni "kell" akkor miért nem üldözik a homoszexuálisokat is -hiszen ők fel is vonultak végülis és ezzel kimerítették a közszemérem sértés bűntettét is mivel sokakat megbotránkoztatott a jelenlétük a hiányos öltözetük és viselkedésük miatt.. ? Miért nem üldözik és miért nem zárják be pl. a szado -mazo sexet kedvelőket, vagy a nudistákat (hiszen ők aztán mindent megmutatnak magukból és köztük gyerekek is vannak akik ugyancsak ruha nélkül sétálgatnak az ugyancsak ruha nélkül mutatkozó felnőttek között). A nudista apukákat miért nem hurcolják meg, hiszen közüllük mindenki "mutogatós-bácsi".. Miért nem itéljük el a 15 éves fiút aki a 14 éves barátnőjével fekszik le. Nem kellene esetleg mindkettőt javítóintézetbe ill. fiatalkorúak börtönébe csukni évekre, hogy ne tegyenek már ilyet, hiszen ők beszámíthatatlan gyerekek és nem tudják mit tesznek, de kimertették a btk-t -és ez mint magyar állampolgárokra rájuk is vonatkozik.. (Az már egy másik dolog, hogy a sitten a saját nemükkel hasonlók fogják őket továbbra is molesztálni.) De ha tudatában vannak a cselekedetüknek és netalán nem is először tették ezt meg akkor miért kell szexuálisan éretlennek nyilvánítani őket? De ha ezeket megtesszük mi nem leszünk elítélhetőek? Hiszen mi ezzel a tettünkkel kisebbségek ellen léptünk fel (hiszen ezek a csoportok is kissebbségek -állandóan ezt hallani a médiákból) ami ugyancsak üldözendő -vagy rosszul gondolom? Majd ezután kezdjük üldözni különböző vallások híveit és az etnikai kisebbségeket is ? Talán át kellene rágni ezeket a törvényeket tisztelt jogalkotók mert itt valami nagyon nincs és így nem is lessz rendben.
A megoldás egyszerű lenne. Ha a szülő nem akarja, hogy a gyerekét pedofilok zaklassák, akkor ne engedje a gyereket chat-elni. (Mindenki letilthatja ezeknek az oldalaknak a látogathatóságát. A windows ill. az explorer erre még lehetőséget is ad. Ezek részlet kérdések.. ) Figyeljen a gyerekére, hiszen ez a dolga és ez az ő felelőssége, hiszen a gyerekváallással együtt jár a felelősség is. Emberek -ráadásul esetlegesen ártatlan emberek- meghurcolásával pedig nem egy civil szervezetnek kellene foglalkoznia hanem a rendőrségnek. Ezt ők teszik is, hiszen már évek óta működik egy csoport a rendőrségen aki épp a chat -előket és fórumozókat ellenőrzi. hatékonyságukat a törvények gátolják az egy dolog. Viszont nekik lenne joguk az IP címek alapján felkutatni a deviáns egyéneket nem pedig egy önjelölt civil szervezetnek. Az internet szolgáltatóknak se lenne joguk kiadni az ügyfeleik adatait egy ilyen szervezetnek. Ez is jogsértés..
Amúgy (ide tartozik) valaki kérdezte a fórumon, hogy -hogy néznek utána annak, hogy épp ki volt a csúnya bácsi aki mutogatott az MSN-en: utánanéznek, hogy adott időben ki volt fennt a levadászott IP címmel -ki kapcsolódott rájuk a MSN -en ill. chat -en , fórumon, stb-n-. Az IP címet könnyen le lehet kérdezni -erre ingyenes programok is vannak a NET-en. Ha megvan a delikvens IP címe, akkor már csak utána kell nézni, hogy ezzel az IP címmel mikor és hová lépett fel. Ezt az infot a felhasználó szolgáltatójától szerzik be jogellenesen. Ha esetleg az illető címét, adatait a szolgáltató ravaszul nem is adja ki akkor még megnézhetik, hogy a fazon ezzel az IP -címmel fellépett -e esetleg pl. az iwiw -szerverére. ha igen, akkor megnézik, hogy hová lépett fel és ekkor ugyancsak megvannak az adatai. Ja, hogy nem adott meg minden adatot a tag az iwiw-en,vagy esetleg nem engedélyezte az adatok láthatóságát másoknak? Az csak egy dolog, hogy a nagy közönség ezt nem láthatja, de a beavatottak igen.
Amúgy ha az ember bűntetlenül akar a chat-en pedofilkodni akkor érdemes felkeresnie egy Internet kávézót és ott érdemes vadászgatnia mert az itteni IP címek nem kötődnek az ott ideiglenesen chat -elők személyéhez. (Ti. a szélessávú NET -ek elterjedésével már minden előfizetőnek igyekeznek fix IP címet kiadni,talán épp a lenyomozhatóság egyszerűsítése miatt.. -régen a modemes időkben még több IP cím közül osztott ki egyet-egyet a szolgáltató servere) A pedofilnak csak akkor kell résen lennie amikor találkozik a kiszemelt kiskorúval mert az utcai kamerák és a és a lesbenálló yard bármikor levadászhatja egy csalétek teeny-nek látszó illető beszervezésével. Tehát mindennek megvannak a veszélyei, döntse el mindenki maga, hogy érdemes -e kockáztatni..

Névtelen írta...

Mon commandante!

Kapisgálod már? Orvosi értelemben (tehát nem az általatok használt értelemben) pedofil vagyok. Ugye megengeded, hogy többet tudjak a pedofilokról, mint te?

Tisztelem a törvényt: elítélem az erőszakot és a molesztálást (annál is inkább, mivel szeretem a gyerekeket), nem nézegetek képeket, videókat, nem chat-elek gyerekekkel. Nos?

pedofilkommandó írta...

Szia Névtelen, aki nem vagy pedofil!

A melegeket miért kéne üldözni azért mert felvonultak?
Különben meg akik felvonultak azok nem a melegeket képviselik, hanem sokkal inkább egy transznemű irányvonalat.
Ma, nálunk, a melegek százezres számra rug.
Szerinted az a 3000 felvonuló képviseli őket?

Több meleg ismerősünk is mondja, hogy ők semmi pénzért nem vonulnának fel, mert akik ezt az egészet szervezik, szinte lejáratják őket.
Tehát szerintem a melegekről kattanj le.
Ha meg a kákán is csomót keresel biztos hogy találsz.

Mi ezt nemes célal kezdtük el.
Te meg eldöntheted, hogy ha lesz ebből népszavazás, akkor mire szavazol.
Hogy büntessék vagy ne büntessék a neten próbálkozó pedofilokat.
És megköszönjük a részvételt.

pedofilkommandó írta...

eszté!

Ezt mindjárt sejtettük, hogy pedofil vagy.
Ha vonzódsz egy érettlen, ártatlan, kihasználható, befolyásolható kiskorúhoz, akkor veled baj van.

Amennyiben felmész egy chatre, átinvitálod msnre vagy bármire, és mutogatsz neki, és mi vagyunk ott, fent leszel a szégyenfalon...

Ha otthon képeket, videókat nézegetsz kiskorúakról, akkor a rendőrség fog bevarni.

Tiszteletem.

u.i.: Ezentúl nem jelenik meg hozzászólásod ezen a fórumon...

Névtelen írta...

"Mert ha a 'csak pedofil' nem keresne, akkor nem készítenének ilyen filmet. Vagy legalábbis nem lehetne a neten megvenni."

Pedofilok pedig vannak és még lesznek is.
Az, hogy egy létező problémát megpróbálunk leplezni -pl. nem készíthetnek ilyen filmeket (szó se essék róla, nem vagyok pedofil és nem is védem őket)- még nem jelenti a probléma megoldását.
Mondhatnánk, hogy a kábítószerre, a piákra és a cigarettára se lenne szükség, ha azt a társadalom nem használná. Mert engem pl. az is zavar, ha egy k*csög dohányos mellettem szennyezi a levegőt és épp én álltam előbb pl. a buszmegállóba és ő jött később.. A társadalomnak kellene megváltoznia. Az ilyen jellegű video-k mindig is hozzáférhetők lesznek azok számára akik ezt igénylik. Már az ókorban is volt pedofílitás és homoszekszualitás. Most is van és amíg világ a világ lesz is. Amire a társadalomban igény van az nem fog egyszerűen eltűnni. A társadalomnak kell megváltoznia. Aki a társadalmat akarja megváltoztatni az nagy fába vágja a fejszéjét. Ez még a kommunistáknak se sikerült.. Mindeneserte sok sikert kívánok hozzá..

Névtelen írta...

Sziasztok!
Először is,teljes mértékben támogatom a pedofilkommandót. Van egy kilenc éves lányom, ritkán chatel, akkor is itt ülök vele mindig. Egyszer mentem ki rágyújtani, mire visszajöttem egy addig szimpatikusnak tűnő, barátságos tolószékes pasas elkérte az e-mail címét és már jöttek is a képek... Elmondta magáról, hogy híres ember, szerepelt filben is, így nem volt nehéz a nyomára bukkannom, szivesen megadom a nevét. A kicsi lányom nem látta a képeket, de nehéz volt megmagyarázni neki, miért nem beszélgethet soha többé senkivel csak ha itt vagyok, és hogy miért rossz ember "az a bácsi".
Akinek gyereke van, az megérti miért szükséges megtalálni ezeket a mocskokat. És nem csak az a pedofil aki meg is teszi, hanem az is aki csak gondolatban teszi meg. Ez egyszerűen undorító és felháborító. Egy életre tönkre tehetik egy gyerek életét!!! Ha pedig betegség, akkor kezeltessék magukat, én ha betegnek érzem magam, orvoshoz megyek.

Névtelen írta...

Szia Névtelen, aki nem vagy pedofil!

Szia,
Ironikus megjegyzésede reagálva -tényleg nem vagyok pedofil bárhogy is próbálod ezt sugallni. Láttam a riportot az RTL-en és rákerestem a neveztekre, mert titeket is meg lehet ám találni :)

A melegeket miért kéne üldözni azért mert felvonultak?

Nem azért -nem akarod megérteni amit írtam.. Csak felvetettem, mivel a melegek is sokaknak szúrnak szemet a társadalomban. Ezzel én úgy vagyok, hogy ha engem nem molesztálnak akkor nem érdekel, hogy ki a meleg, ki nem. Viszont voltam már olyan helyzetben amikor megkörnyékeztek melegek és engem ez irritált. Én ezt egy természetellenes dolognak tartom, de nem üldözöm, mert engem büntetnének ha üldözném..


Különben meg akik felvonultak azok nem a melegeket képviselik, hanem sokkal inkább egy transznemű irányvonalat.

Akkor kiket képviseltek a transszexuálisakat? -őket is említhettem volna. Őket is lehetne üldözni hamár itt tartunk, mivel végülis rájuk is ráillik a nem természetes szexuális beállítottság.., Ja, hogy ez nem betegség és ez társadalmilag elfogadott é divatos dolog bevállalni.. lehet..
Remélem érted, hogy mire akarom felhívni a figyelmet.. Arra, hogy miért teszünk kivételt? Miét nem kezelünk mindenkit egyenlően? Ha az egyik hibázik, akkor a másik miét nem?


Ma, nálunk, a melegek százezres számra rug.

Ez egy dolog..

Szerinted az a 3000 felvonuló képviseli őket?

Igen, mivel ebben a színben tűntek fel..

Több meleg ismerősünk is mondja, hogy ők semmi pénzért nem vonulnának fel, mert akik ezt az egészet szervezik, szinte lejáratják őket.

Ebben látod igazuk is van..

Tehát szerintem a melegekről kattanj le.

-hogy miről kattanok le azt bízd rám.. Amúgy nem is vagyok rájuk kattanva..

Ha meg a kákán is csomót keresel biztos hogy találsz.

Pontosan, de ha nem vesszük vagy nem akarjuk észrevenni a problémákat és készakarva elmegyünk mellettük az sem jó dolog. Ne szelektáljunk. Ha az egyik társaságot meghurcoljuk, akkor hurcoljuk meg a másikat is. Mert ugye én is mondhatnám, hogy zavar bizonyos elemek viselkedése, megjelenése mivel az én gyerekem is bárhol láthatja őket és én nem ilyen szellemben akarom felnevelni. Nem akarom, hogy a gyerekem csókolózó pasikat lásson az utcán. Ez sem nem természetes dolog, minthogy a pedofília sem az. Ha betegség, akkor viszont kezelésre szorul, nem pedig meghurcolásra és megbélyegzésre..

Mi ezt nemes célal kezdtük el.

Ez dicséretes.

Te meg eldöntheted, hogy ha lesz ebből népszavazás, akkor mire szavazol.

Fogom tudni, hogy mire szavazzak.

Hogy büntessék vagy ne büntessék a neten próbálkozó pedofilokat.
És megköszönjük a részvételt.

Üdv..

pedofilkommandó írta...

Névtelen, nempedofil!

huhúúúú de zavarosra sikeredett..
Megtaláltál minket?
Most erre a blogra gondolsz?
Vagy a szerkesztők nevére?

Ne hidd magad olyan okosnak, és minket meg olyan hülyének.

További jó kutatást.

Névtelen írta...

pedofilkommandó írta...

Névtelen, nempedofil!

így van -Névtelen- Ti se vállaljátok a neveteket. Miért csodálkoztok, hogy az amúgy is már többszörösen megfélemlített, megfigyelt és meghurcolt társadalom tagjai nem válallják a nevüket. De tudod mit: Kovács József vagyok..

huhúúúú de zavarosra sikeredett..

Aki nem érti tudom sajnálni..

Megtaláltál minket?
Most erre a blogra gondolsz?
Vagy a szerkesztők nevére?

Miért lettél ilyen ideges? :)
A blogot megtalálni nem volt nehéz mint ahogy titeket se lenne az, de nekem mincs üldözési mániám és nem is kereslek benneteket. Amúgy meg tudnálak találni én is titeket, ha nagyon akarnálak de ezt szerintem ti is tudjátok -semmi sem lehetetlen.. De én nem foglalkozom ilyesmivel mert el tudom cseszni az időmet értelmesebb dolgokra is.


Ne hidd magad olyan okosnak, és minket meg olyan hülyének.

Te se nézz másokat hülyének..

További jó kutatást.

Viszont kívánom..
Ezennel befejeztem az irkálást mert nem látom ennek értelmét. Valakinek holnap dolgoznia is kell -az pedig én vagyok.
Üdv.
Józsó :))

pedofilkommandó írta...

Tényleg el akarod itt gyerekeskedni?
Szerinted, ha begyulladtunk volna, kint lenne a hozzászólásod?
Persze, minket is meg lehet találni.
Kit nem?

Neked meg jó munkát holnapra.
Akkor írsz ide amikor akarsz.

Névtelen írta...

ajánlom megtekinteni iwiw-en eleonorah black nevű usert. A név csalóka, mert ffi, és real pedofil... Nem azonnal fedi fel magát, de idővel a lényegre tér. Sok kislánnyal tartja MSN-en a kapcoslatot... Büszke arra mi. Na grat neki

Névtelen írta...

Sziasztok

Ha készítek felvételt hová lehet küldeni?

Másik kérdés kitakarni, nem tudok meg zenét aláfesteni. Ezt megtudjátok csinálni?

pedofilkommandó írta...

A videóinkat egy szakember vágja össze, ez az ő feladata. Felvételeket azonban csak komoly szűrések után fogadunk el: szükségünk van a beszélgetés során használt nicked azonosítójára, jelszavára, a beszélgetés logjára (naplójára), hogy kiszűrjük az átveréseket. Vedd föl velünk a kapcsolatot: pedofilkommando (kukac) gmail.com

Névtelen írta...

Bizony meg kell mozdulni végre, mert sajnos a magyar törvények ezen a téren roppant kezdetlegesek. Civil kezdeményezésekre alapszik a demokrácia legtöbb törvénye. Lehet, hogy vitatható a hazai törvények szerint a Kommandó tevékenysége. de gondoljunk bele, hogy gyermekeinket elárasztja a szenny, interneten és a médiában is. Ne áltassuk magunkat, hogy a dolgok rendben vannak, csak mert korrupt politikusainkm ezt hazudják!!! Gyermekeinket célozzák a multik! Nem véletlen, hogy törvényeink ennyire enyhék a pedofilok, drogdílerek esetében.És még agyes pártocskák még többenyítésre törkeszenek! A magyar politika összefonódik a maffiával! Olajszőkítés, drogkereskedelem, gyermekpornó, minden, minden mögött ott vicsorít egy minden hájjal megkent politikus... Hajrá! Csak így tovább, amíg nem el nem érjük, hogy kellő szigorral sújtson a törvény ezekre az állatokra! Legalább ti tesztek is valamit ezért. Mégyegyszer, hajrá!!!

Névtelen írta...

Sziasztok!

Ma láttam a tv2-s beszélgetéseteket, és örülök, hogy végre valaki csinál is valamit. Sajnálom, hogy a kisgyermekeket megrontókat nem zárják be életfogytiglan, ugyanis egy gyereknek a nemi erőszak rosszabb a halálnál is (ezt csak sejthetem, mivel engem gyerekkoromban "csak" molesztáltak, és ez elég rendesen kihatott az egész életemre). Sajnos a rohadék egy családtag, molesztálta két fiatalabb unokatestvéremet is, egyiket kis híján megerőszakolta, de szerencsére a kisklánynak volt annyi lélekjelenléte, hogy azt mondja neki: "megmondalak". Természetesen ezek után újra kitálaltam drága családomnak, és senki nem csinált semmit. (ugyanis 14 évesen már megtettem egyszer, akkor nagyanyámnak, mert az illető a nagyanyám élettársa most már cirka tizenakárhány éve, de akkor sem volt túl sok haszna, a nagyanyám a SZÜLEIM KÉPÉBE HAZUDOTT A FÜLEM HALLATÁRA, ELŐTTEM. Akkor egy nálam fiatalabb barátnőmet is rendesen letapizta. A szüleimnek annyit mondott, hogy a kislány szerelmes lett az élettársába, és azért vádolta be. Rólam egy szót sem szólt.)Ezek után családom több tagjával nem állok beszélőviszonyban, nagyanyám élettársa pedig továbbra is vígan éli életét. Időközben született egy húgom, aki most 6 éves. Rendszeresen jár nagymamához, én pedig rettegek, és nem tudom, hogyan magyarázzam el neki, hogy véletlenül se maradjon egyedül azzal a szeméttel.
Sajnos a családom nem véd meg, a rendőrségre pedig ennyivel nem mehetek. Mégis kit véd meg a törvény?!?!?! Mert a húgomat nem, amíg meg nem erőszakolják, pedig én tudom a legjobban, hogy ennél kevesebb is kihathat egy ember egész életére.
Sok sikert a továbbiakban! Kapjatok el minél több mocskot, én legszívesebben falhoz állítanám az összeset, de én nagyon szélsőségesen gondolkodom.

Névtelen írta...

Kedves Eryl!

Ez a kommandó rajtad és a húgodon nem fog segíteni, de neked sok lehetőséged van még. Menj el a helyi családsegítő központba, vagy pszichológiai tanácsadóba és ott kérj segítséget vagy tanácsot. Van továbbá a NANE (Nők a nőkért együtt az erőszak ellen) www.nane.hu . Ezeken a helyeken azt is meg fogják neked mondani, mit mondj a húgodnak, hogyan készítsd fel arra, hogy a lehető legjobban meg tudja magát védeni.

pedofilkommandó írta...

Kedves Eryl!

Menj el a rendőrségre. Add elő azt amit itt, szerintünk csinálnak valamit. Ha ők nem tudnak tenni semmit, ha ide a kommentrészbe megadsz egy e-mail elérhetőséget, az előzetes moderálás miatt nem fog kikerülni, és felvesszük veled a kapcsolatot.