2007. július 24.

A Pedofilkommandó hivatalos közleménye

Tisztelt Támogatók és Nem támogatók!

Az eddigi eredményeink közül, ami látványos és fontos, hogy a chat oldalakon visszahúzódtak a gyermekkorúaknak mutogató felnőtt korúak(több forrásból megerősítve, de saját tapasztalataink szerint is).


Ahogy személyesen is tapasztaltuk, a népszerűbb chateken a felnőtt emberek az életkort megkérdezve és megtudva, elköszönnek és kilépnek a beszélgetésből, van olyan is aki az egész chatről lelép(na az vajon miért).
Ha ennyit elértünk, hogy gyermekeink a szünidőben(amikor unatkoznak) nem kapnak szexuális ajánlatokat 18 éven felüliektől, az már eredmény. Vagy nem. Nézőpont kérdése.

Pont ezért tesszük azt, amit sokan, hmmm...többen támogatnak és kevesebben elleneznek.
Ha törvénymódosításra kerül sor, akkor már nem csak a nyílvánoságrahozataltól kellene félniük az abberált uraknak és hölgyeknek(ilyen is van!), hanem a törvénytől is.
Ez a célunk.
Ezzel ki nem ért egyet?

p.s.: beszéltünk a gyermekvédelmi alosztály egyik képviselőjével, azt mondta; évente több száz embert lefülelnek, csak a rendőrség tevékenységének ez a része nem kap nyilvánosságot a médiában. (sajnos)
Célunk, hogy segítsük a munkájukat, és hogy sikereik nyilvánosságot kapjanak!

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sziasztok!
Mivel tudnék segiteni nektek a chates csabdán kivűl? Esetleg találkozót nem tudtok szervezni 1,2 degenerálttal, szivesen beletaposnék a fejükbe!
Sativa

Névtelen írta...

Gratulálok fiúk, lányok, jó munka, viszont én picit neccesnek találtam ezt az iwiw mutogatást. Szal belegondoltam, h bárki ilyen pöcs most rátalál mondjuk az én profilomra és azt linkeli be. Netre felkerül, ki vakarja le?

Névtelen írta...

Csak gratulálni tudok! Viszont sztem ezzel az iwiw mutogatós dolgokkal óvatosan bánjatok. Belegondoltam, h egy beteg állat megtalálja a profilom, leszed egy képet, beteszi msn-re, belinkeli neki az én profillapom, felkerül videóra, aztán ki vakarja azt már le? :/

kalács írta...

Csak annyit mondok nektek hogy az iwiw-es dolgok nem igy működnek. Nem kell senkinek sem félnie, hogy képpel vagy adatlappal visszaélnek. Megerősitést várok ezzel kapcsolatban.

pedofilkommandó írta...

Megerősítve.
Senkinek nem kell félnie.
Nem is lenne jó.
Mi csak azokat kutatjuk fel, akik tényleg csinálnak is valamit.

Te hadd ajánljak pár oldalt ahol szintén ez megy. kuruzcz.info, igazkurucoldal, subba.blog.hu....
Ez utóbbi azért érdekes, mert legtöbb esetben csak úgy (általuk) viccesnek, esetlennek, lúzernek vélt emberekről raknak fel random adatlap linkeket...

Nekünk nem célunk senkit sem befeketíteni, akik nem érdemlik meg. Ellentétben az előbb felsorolt honlapokkal.

Mi is óvatosan bánunk ezzel.
Sok (kérdéses)infót kaptunk, és ezeknek nem osztottuk közzé a weblapját...

Ez a kezdeményezés jó. Szerintünk. Kár lenne elgáncsolni saját magunkat azzal, hogy olyan emberek adatait publikáljuk, akik ezt nem érdemlik...

Névtelen írta...

Zseniális a kezdeményezés, teljes mellszélességgel mellettetek állok.... Végre! Gyerekekkel foglalkozom 15 éve hivatásszerűen, eszméletlen, hogy milyen rombolásokat végeznek köztük ezek, sajnos "hivatalból" is tudom. Ezeknek ne hvatkozzon senki a "személyiségi jogai"-ra, mert azt eljátszotta az első beteges ajánlatánál, úgyszintén pedig ez semmivel nem tolerálható viselkedési forma - erről meg kell kérdezni néhány valódi pszichológust is. Hajrá!