2007. július 11.

Köszönjük az érdeklődést!

A Pedofilkommandó örömmel fogadja, hogy mind többen és többen támogatják kezdeményezésünket, sőt jelentkeznek kommandósnak. Sajnos azonban egyelőre óvatosnak kell lennünk, a létünk ugyanis sokaknak nemkívánatos.
A média képviselői és a politikai pártok még nálunk is óvatosabbak: a legtöbben nem akarnak vagy mernek foglalkozni a kérdéssel, mert úgy érzik, hogy méhkasba nyúlnának. De máris két-három hírportál volt kíváncsi ránk, holott még az út elején járunk.

A pedofilok mindegyike ellen egyesével küzdeni sziszifuszi feladat lenne. A Pedofilkommandó célja a törvényhozásra olyan nyomást gyakorolni, amely után végre Magyarországon is büntetendő lesz a felkínálkozás vagy a fiatalkorú rábeszélése, hiszen most meg kell történnie az aktusnak, hogy bíróságra kerülhessen az ügy. A vonatkozó törvények megváltoztatását tűztünk ki lobogónkra! Aki úgy érzi, hogy valóban tarthatatlan az interneten zajló pedofilía, terjessze a veszély hírét! Ne feledjük, hogy az internet és a valóság között nagyon keskeny ösvény van ebben az esetben, hiszen a videóinkból is kitűnik: a leendő megrontók mindenképpen és mihamarabb találkozni akarnak a kiszemelt áldozattal. Még a legjobb neveltetésű gyermek is veszélyben lehet, ezért nem elég csak a családunkban tennünk a pedofília ellen, össze kell fognunk gyermekeink jövőjéért, egy új törvény megszületéséért!

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Üdv mindenkinek, akik aktívan, és passzívan részt vesztek ebben a kezdeményezésben!
Örömmel látom, hogy vannak, még olyanok, akik a mindennapi robot után sem válnak fásulttá az igazán fontos dolgok iránt. Festéket nem tűrő szavakkal tudnám csak érzéseimet kifejezni a pedofília, pláne a különböző, pszichológiai meggyőzést is alkalmazó, médián keresztül elkövetett pedofil viselkedés iránt. Örülök, hogy Ti vállaltátok a feladatot, hogy tesztek is ez ellen. Szeretnék én is, de a figyelmen kívül egyedül ez szinte megoldhatatlanul nehéz feladat. Megértelek Titeket is, amikor a saját érdeketekben az anonimitást választjátok, ezért ezúton kívánok Nektek sok sikert, és több barátommal, ismerősömmel egyetemben mondhatom: van értelme annak, amit csináltok!

Üdvözlettel:
Hársfalvi Gábor
hagfab@gmail.com

Névtelen írta...

Sokat dobott az ügyön a televizíóban az interjutok kell az embereknek mert nem hiszik el, hogy az ő gyerekeik is veszélyben vannak.

Üdv:
Egy volt Smasszer

Névtelen írta...

Mindenki, aki normális gondolkozású elutasítja a pedofil gondolkodást. jó volt az interjú. Pedofilok reszkessetek! Nektek kitartást, és sok sikert!

Névtelen írta...

Most láttam rólatok egy riportot az egyik kereskedelmi adón.
Meg vagyok döbbenve, hogy a jog szerint Ti vagytok a bűnözök és nem a "cukrosbácsik".
Sok sikert és kitartást kívánok további munkátokhoz.

Üdvözlettel: Szabó László.

Névtelen írta...

A problémám annyi, hogy én 15 perc alatt összeütök egy olyan videot, mint amit Ti.. és a gond az, hogy tetszőleges ember fotójával, de akár videójával. Persze. Faszverni nem szép dolog kamerába. ELőször feljelentkezek 18éves lányként, kiveretem vele, és utánna rávágom egy 13éves kiscsaj beszélgetését...
Nem védem a pedofilokat, sőt a faszukat vágják csak le, de lejáratni mindennél könnyebb igy akárkit, akár ártatlanul. Márpedig a magyar ember elég geci, és előbb-utóbb lesz, akinek van egy rosszakarója és eljátsza itt ezt...

pedofilkommandó írta...

Szerinted miért kéne trükközni?
Vajon miért tettük fel a videókat?

Van elég beteg ember, szerencsére már egyre kevesebb, és már félnek a szégyenfaltól.

Itt nem lesz ilyen. Már volt rá próbálkozás szrrintünk, de alábecsülnek minket.

Amennyiben 15 perc alatt összevágsz egy ilyen minőségű kisfilmet, akkor hadd gratuláljak....

Zavaró, hogy már ezerszer elmondtuk, hogy csak olyat takunk ki aki lebukott...
Ezentúl nem publikáljuk ezeket a kommenteket....mert nem értelmes vita megy erről hanem olyan értelemten gyanúsítgatás, amivel minket vádolnak...

Névtelen írta...

Fogadjunk,hogy rólatok is csináltak már ilyen videókat ha ha ha..