2007. július 12.

Kisfiúval fajtalankodott a pedofil férfi

Őrizetbe vette a rendőrség azt az 56 éves budapesti férfit, aki a gyanú szerint több ízben fajtalankodott egy kiskorú fiúgyermekkel, PÉNZÉRT.
A gyanú szerint a férfi 2006 novemberében a gyermeket az autójába csalta, majd a XVII. kerület egyik külterületi részére hajtott, ahol 4500 forintot ajánlott, ha orálisan kielégítheti a gyermeket.
A második alkalom már a fiú kérésére történt meg azzal, hogy mobilt szeretne venni, így a férfi egy 15.000 ft értékű mobiltelefont ajánlott fel cserébe, ha az őt kielégíti orálisan. A készüléket a saját nevére vette meg.

A rendőrség szemérem elleni erőszak bűntettével gyanúsítja a férfit, akinek indítványozták előzetes letartóztatását.

Forrás: MTI

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hmmm, ha ez az egész nem vesz egy kurcz.infós szintű zsindexező, ávéhásozó, buzizó, zsidózó irányt, akkár még értelme is lehet, és mint szdsz szavazó támogatnám, sokkal inkább mint ezt az egész népszavazási mizériát.
Csak szerintem ez tényleg egy ilyen szélsőjobboldali próbálkozás, hogy a melegek tehetnek erről is meg minden.

Kíváncsian várom a folytatást.

pedofilkommandó írta...

Nem vagyunk kurucosok, ezt már sokszor elmondtuk. Azért senki ne kövezzen meg minket, mert minden médiumnak küldtünk tájékoztatót, sőt minden pártnak is. Következtetéseket le lehetne vonni, hogy kik foglalkoztak velünk, és milyen hangnemben (Index, Stop.hu, Kuruc.info, illetve van még érdeklődő, a pártok közül pedig csak a Fidesz válaszolt, de csak megköszönték a tájékoztatást). Mindenkit tájékoztatunk, de ettől még nem vagyunk se ilyenek, se olyanok, csapatunk többféle emberből tevődik össze, ereje pedig az összefogás.

Névtelen írta...

Holgyeim es uraim!
Ezt az egesz kezdemenyezest sokkal tobb esszel es visszafogottsaggal kellene kezelni, mint amivel elindult.
Allampolgarok szemelyisegi jogait serteni nem jo otlet, mert olyan sebesseggel kerul lakat egy egyebkent jo otletre, hogy csak pislogas lesz belole.
Az a baj, hogy ha az ilyen tortenesek nem 100%-ig legalisak, ha csak a legkisebb hiba felmerul az eljarasban, ha nincs elegendo bizonyitek, ha felmerul a gyanu, hogy a bizonyitekok illegalisan kerultek a hatosag birtokaba, ha barki az informaciok birtokaban maganakcioba kezd, es valamelyik gyanusitottnak baja esik... Soroljam?
Az egesz koceraj ott all majd a vertanuk padjan.
Arrol nem is beszelve, hogy hiaba veri majd a foldhoz magat barki is, hogy "De hat ezek megrontjak a gyermekeinket" ez pontosan SENKIT nem fog erdekelni, mert ok ugyanolyan allampolgarok, mint szereny szemelyunk (Igaz ugyan, hogy molesztalok, de tarsadalmi szempontbol a GDP-hez ok is hozzajarulnak. Epp ti irtatok, hogy koztunk jarnak, rendesen dolgoznak... blablabla).
Szoval lehet csinalni ezt a kommandot (en lecserelnem a nevet), de nagyon sok esszel es korultekintessel. Azzal senki nem er semmit, ha ezeket a molesztalokat eluzitek a netrol, meg az iwiw-rol. El kell kapni oket, es dutyiba csukni. Az mar tetszene. Az a bajom veletek, hogy nem erzem a professzionalizmust. Ha rendorsegi kapcsolatokrol irnatok, ha azt olvasnam, hogy megalakult az elso valos bevetesi egyseg, es a TESZ parancsnoka nyilatkozna, hogy keszen allnak a Pedofilkommando hivasara, es 24 oraban bevetesre keszek. Ha azt olvasnam, hogy ugyvedek (zsido-nem zsido, oly mindegy ha gyerekekrol van szo) gondos szemei figyelik a bizonyitekok gyujteset. A vinyokat majd ott helyben lefoglalja a rendorseg, osszefogas van az internetes cegekkel IP cimekkel kapcsolatban. Soroljam?
Az hagyne erdekelljen, hogy ti mennyire fel vagytok haborodva a pedofilokon. Rohogni fogtok, en is. De azzal, hogy itt rongyraztok, csak artotok a helyzetnek.
Szoval sok sikert ehhez az egeszhez. Amint latom ertelmet, hogy komolyan segitsek, azonnal szolok.
Csovi

U.i.: Nem mintha szamitana, de...
forcerecon_bravo kukac yahoo pont com

Tessenek sokat tanulni az amerikai tarsoldalak modszereitol. Komoly problema, hogy kint az elitelt bunozok arcat lehet mutatni nyilvanos televizioban, itthon sajna nem.

pedofilkommandó írta...

Kedves bravo!

Mi is tisztában vagyunk a jelenlegi módszereink hátulütőjivel, CSAKHOGY.
Ha olvasgattad volna jobban ezt a blogot, akkor tisztában lennél miért is lenne szélmalomharc amit te leírtál, és miért választottuk ezt a szélsőséges lépést.
De csak neked, csak most.

Mi ezzel a figyelmet (is) fel akarjuk hívni magunkra, ugyanis hiába IP címézünk, ma Magyarországon a netes perverzkedés a 14 év alatti és felnőttkorú között nem bűn.
Viszont az biztos, hogy ez így nem maradhat.
Tehát mi tonnánként szállíthatjuk az IP címeket, neveket, bármit, a rendőrség nem tehet semmit. NEM ARRÓL VAN SZÓ, HOGY NEM AKAR, törvényileg nincs mit tenniük.

De tervezzük törvénymódosítás kezdeményezését, és amennyiben ez megtörténik, akkor szeretnénk a te általad felhozott módszereket bevetni.
Most még az embereket szeretnénk felvilágosítani erről a problémáról.

Névtelen írta...

Én például jó ötletnek tartom ezt a kezdeményezést... A pedofilkommandó legalább próbál valamit tenni az ellen a szomorú helyzet ellen ami ma él a különböző chat helyeken, msnen, stb... És nem kell mindenben politikai hovatartozást látni, hanem inkább el kéne gondolkozni hogy vajon miért is harcolnak a kommandó emberei... Talán egyszer a saját gyerekeink nekük köszönhetik hogy nem lesz ilyen élményben részük.

Névtelen írta...

Igazából a probléma megoldása nem ez.
Ha a 13 éves kislányod nincs felügyelet nélkül a szgép elé ültetve éjszaka, nem történik meg ez.

Ha elbaszarintottad a gyereked nevelését a Te hibád, nem azé a nyomorult beteg perverzé (akit véleményem szerint agyonütni kéne nem ide kipakolni)

A kommandósdinak akkor lenne értelme, ha ezeket az adatokat amiket összegyüjtötök, nem ide tennétek ki, hanem a megfelelő szervhez jutatnátok el... Miután is talpéllel arconsimogattátok a jóravaló főszereplőt.

egyszóval, nem látom ennek értelmét ebben a formában. Annyit értek el, hogy az internetszolgáltató és a tárhelyszolgáltató kiadja az adataitok a rendörségnek, (kötelező kiadniuk) azok pedig hivatalból a nyakatokba varrnak egy jó kis büntetést, ami hosszú csücsülés is lehet.

Csináljátok ésszel, ha már ennyire elhivatottak vagytok az ügy iránt.

az adatgyüjtést tiltja a törvény, de ha "véletlenül" azonosítotok valakit és az adatait a felvétellel a loggal együtt elkülditek a rendőrségnek és még pl valamelyik sajtónak, kötelesek reagálni rá.

Higgyétek el. ennek nincs értelme amit csináltok.

pedofilkommandó írta...

Nagy a bölcsességed, és korrekt, hogy egyből hülyének nézel minket.
De talán figyelhetnél: már régen fölvettük a kapcsolatot a rendőrséggel, de hiába, mert nem történik bűncselekmény mindaddig, amíg az aktus meg nem történik. Ez ellen küzdünk: a törvény megváltoztatásáért, az európai és világnorma bevezetéséért itthon is.

pedofilkommandó írta...

Kedves Névtelen!

Nem értünk egyet.

Ha a megfelelő szervhez juttatjuk el, nemt ehetnek semmit, mert -egyelőre- az ajánlattétel nem bűntett.
Ezt (is) szeretnénk megváltoztatni.